post
Klub

Organizační informace před utkáním Petrušce

11. kolo 3. ČFL fotbalisté SK Kladno odehrají Petrušce - soupeřem jim bude rezerva Hradce Králové. Ve článku níže Vám nabízíme informace, které se pří příchodů na sobotní utkání hodí vědět!

Brány stadionu se otevírají v 14:30. Cena vstupného je 100,- Kč, pro ZTP, důchodce a studenty pak 50,- Kč. Z technických důvodů bude omezen náklad tištěného magazínu Kladeňák. Pokud máte zájem o jeho fyzickou verzi, doporučujeme dorazit s předstihem. Alternativou nadále zůstává digitální vydání v sekci Média - odkaz: https://skkladno.cz/magazin Omlouváme se za případné komplikace.

Utkání s Hradcem Králové B bude odehráno Petrušce. Hráči v něm nastoupí ve speciálních dresech, které bude následně možné získat v dražbě. Ta bude spuštěna s výkopem utkání zde: http://aukceskkladno.cz. Dále bude probíhat losování o výherní speciální vstupenku, která stojí 150,- Kč. Hlavní cenou je speciální dres, ve kterém hráči nastoupí.

Na stadionu budou k dispozici celkově čtyři místa k občerstvení:

  • Restaurace SK Kladno
  • Stánek Restaurace SK Kladno v prostorách u domácího kotle
  • Stánek s pivem Bakalář na zámkové dlažbě u vstupu na tribunu za brankou
  • Stánek pod Restaurací SK Kladno

V prostorách před vstupem do vestibulu bude probíhat prodej klubových předmětů SK Kladno.

Zpátky v nabídce se objeví šňůrka na klíče, jejíchž cena je 100,- Kč

Novou položkou v nabídce je vlaječka. Ta stojí 200,- Kč.

Prosíme všechny fanoušku o ohleduplnost při užívání tabákových výrobků na tribunách stadionu. Těšíme se na Vaší návštěvu!

Hlavní partneři