post
Klub

Spouštíme on-line prodej vstupenek na utkání A-týmu!

Od sobotního utkání se Slovanem Liberec "B" bude k dispozici prodej on-line vstupenek. Co si od něj lze slibovat, a jak bude probíhat Vám představujeme v článku níže.

Sobotní duel s rezervou Slovanu Liberec hlásí příjemnou novinku. Nově se na něj fanoušci mohou dostat pomocí předem zakoupených vstupenek v síti Ticketportal. Ceny vstupenek zůstávají nadále stejné.

Základní vstupné: 100,- Kč

Senioři, studenti, ZTP: 50,- Kč

V případě zakoupení vstupenky ZDE Vám do zadaného e-mailu přijde potvrzení o platbě, a to společně se samotnou vstupenkou obsahující QR kód. Ten při příchodu na stadionu ať už vytisknutý, nebo přímo v mobilu předložíte obsluze se čtečkou. Po načtení, které oproti zakoupení klasické vstupenky trvá zlomek času, budete vpuštěni na stadion. Upozorňujeme, že při zakoupení zlevněných vstupenek je třeba předložit příslušný průkaz o příslušnosti ke slevové skupině!

Majitelé on-line vstupenek budou mít pro minimalizaci čekací doby a tvoření front během zápasů otevřený vlastní speciálně označený vchod. Před ním bude dvojice QR kódů - zaprvé na přímý odkaz na koupi vstupenek, a také QR kód odkazující na aktuální Zápasový magazín, který je k on-line vstupence k dispozici v on-line vydání.

Doufáme, že možnost zakoupení on-line vstupenek Vám zjednoduší proces dostávání se na Stadion Františka Kloze. Neváhejte tuto možnost využít, a zkraťte si tak čekání ve frontě!


Hlavní partneři