post
B-tým

B-tým zahájil přípravu

V pondělí 15. července poprvé v sezoně 2024/25 vyběhli na trávník hráči rezervy SK. Tým pod taktovkou trenéra Tomáše Vincence během přípravy odehraje čtyři utkání a do soutěže, stejně jako A-tým, vstoupí v sobotu 10. srpna, kdy v prvním kole 6. ligy skupiny A (1.A třída) vyzve Viktorii Vestec.

Kádr B-týmu před sezonou doznal několika změn. Po takřka čtvrtstoletí skončil v pozici trenéra na SK Tomáš Abrham, kterého jako hlavního trenéra nahradil jeho jmenovec Tomáš Vincenc. Novou roli si také po dlouhé době vyzkouší klubová legenda Antonín Holub. Po postupu A-týmu do ČFL bude totiž působit jen v rezervě, kde může předávat své bohaté zkušenosti mladým hráčům, kteří dělají své první krůčky v dospělém fotbale.

Zmíněných mladých hráčů v rezervě není málo. Kromě hráčů z ročníku 2004 totiž v létě přibyla i šestice končících dorostenců z ročníku 2005. Konkrétně Jindřich Fajka, Štěpán Hanuščík, Lukáš Janega, Jakub Liška, Vojtěch Novák a Filip Rous.

Kádr B-týmu na začátku přípravy:

Brankáři: Matěj Polcar, Jakub Ševce.

Obránci: Tomáš Abrham, Jindřich Fajka, Petr Hoffmann, Jakub Janda, Oliver Justra, Štěpán Kácl, Vojtěch Novák, Matěj Veiner, Tomáš Abrham

Záložníci: Jakub Bokša, Oldřich Čermák, Tung Fedorišin, Štěpán Hanuščík, Antonín Holub, Filip Novák, Filip Rous, Jan Slabý, Marek Truhlář.

Útočníci: Filip Jančí, Lukáš Janega.

Během následujících týdnů odehrají svěřenci trenéra Vincence čtyři přípravná utkání. Dvakrát se utkají s týmy z Kladenska, kromě toho vyzvou rezervu Motorletu Praha a v generálce z měří síly s Roudnicí.

Přípravná utkání B-týmu:

23. 7. 18:30 FK Motorlet Praha B - hřiště Novo Kladno

27. 7. 10:15 AFK Tuchlovice - hřiště Srby

31. 7. 18:30 SK Doksy - hřiště Novo Kladno

3. 8. 17:00 SK Roudnice nad Labem - hřiště Roudnice

První soutěžní utkání:

10. 8. 10:15 Viktoria Vestec - hřiště Novo Kladno

Hlavní partneři