post
A-tým

A-tým zahájí letní přípravu 8. července

Čerstvě třetiligový A-tým pod vedením trenéra Zdeňka Haška zahájí letní přípravu v pondělí 8. července. Během ní sehraje 6 přípravných zápasů a absolvuje soustředění v Blšanech.

První přípravný zápas je na programu již 13. července, kdy se setkáme s Benátky nad Jizerou. Hned na úvod tak budeme svědky zajímavé konfrontace, která své ostré reprízy dočká 10. listopadu 14. kolem ČFL na půdě soupeře.

Následuje další tým, který ve své divizní skupině skončil druhý, a to Aritma Praha. Utkání s Pražany načne dávku trojice přípravných zápasů v deseti dnech, jejíchž součástí je také soustředění v Blšanach. To bude ukončeno v pořadí třetím přípravným utkáním s Mariánskými Lázněmi. Poslední červencové utkání odehrajeme se soupeřem poslední generálky - FC Pěnčínem.

Jediné přípravné utkání v srpnu bude také tím závěrečným. Generálku na soutěž odehrajeme na hřišti Slovanu Kladnu proti Loko Vltavínu.

Přípravné zápasy:

Sobota 13.7. 10:00: SK Kladno - SK Benátky nad Jizerou (hřiště Tuchlovice/Srby)

Středa 17.7. 18:00: SK Kladno - SK Aritma Praha (Tuchlovice/Srby)

19.7. - 21.7. - SOUSTŘEDĚNÍ BLŠANY

Neděle 21.7. 15:00: SK Kladno - FC Viktoria Mariánské Lázně (areál Blšany)

Sobota 27.7. 10:00: SK Kladno - FC Pěnčín (bude upřesněno)

Sobota 3.8. 10:00: SK Kladno - Loko Vltavín (hřiště Slovan Kladno)

První mistrovské utkání je na programu 10. srpna, kdy na Stadionu Františka Kloze přivítáme rezervu Teplic. O všech detailech budeme včas informovat na webu a na sociálních sítích.


Hlavní partneři