post
A-tým

SK Kladno postupuje do České fotbalové ligy!

A-tým SK Kladno se po dlouhých jedenácti sezónách vrací do ČFL.

S radostí oznamujeme, že soutěžní ročník 2023/24 je pro kladenský fotbal postupový. Krok o patro výše - do ČFL tak završil sezónu, ve které jsme po senzační jízdě MOL Cupem s následným zápasem dekády se Slovanem Liberec nabrali na první divizní příčku ztrátu propastných dvanáct bodů. Ani ta ovšem nebyla překážkou, a po rekordním jaru je tak společný cíl splněn.

Účast v ČFL je pro SK Kladno především závazkem a motivací do příští sezóny. Klub je nyní plně soustředěný na plynulý přechod o soutěž výš. Již teď pracujeme na tom, aby se tak skutečně stalo.

Kompletní seznam účastníků ČFL, sk. B pro soutěžní ročník 2024/25:

TJ Sokol Živanice, FC Slovan Liberec B, Jablonec B, Hradec Králové B, FK Arsenal Česká Lípa, Pardubice B, SK Benátky nad Jizerou, SK Kladno, SK Sokol Brozany, FK Chlumec nad Cidlinou, FK Teplice B, TJ Jiskra Ústí nad Orlicí, FK Mladá Boleslav B, SK Zápy, FK VIAGEM Ústí nad Labem, FK Baník Most - Souš, SK Sparta Kolín

Všem fanouškům děkujeme za přízeň. Brzy přineseme více informací o nadcházející letní přípravě, jejíž start naplánovaný na 8. července. Pro více obsahu nezapomeňte sledovat naše sociální sítě.

Hlavní partneři